Op zoek naar cursus sportvoeding?

cursus sportvoeding
Opleiding voeding, sport en gezondheid cursussen bij het NTI.
Leer alles over het bekken, de heupen, knieën en voeten in deze korte en leerzame cursus Anatomie van het NTI. Vanaf 5990, p/m. Volg de cursus Kraamzorg van NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders.
Cursus Sportvoeding LOI.
Onderwerpen in de hoorcolleges zijn: werken aan een goede hulpverlenerrelatie, navragen van de hulpvraag van de cliënt, reparatiereflex en een voorbeeld van een goede gespreksmethodiek. De cursus Sportvoeding wordt afgesloten met twee LOI-examens Sportvoeding en Begeleiden, motiveren en voorlichten en een afsluitende opdracht voor praktijkvoering.
Opleiding Sportvoedings Adviseur Cursusnetwerk.
Home Zelfstandig Ondernemer Cursus Sportvoeding. Deze cursus van de LOI sluit goed aan op de opleiding tot gewichtsconsulent, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. De opleiding is interessant voor sporters, trainers en andere begeleiders van sporters. Ook kun je je met deze opleiding vestigen als zelfstandig sportvoedings adviseur.
Start2Move Sportvoeding, Supplementen en Doping.
Cursus Sportvoeding, Supplementen en Doping. Heb je de cursus Sport en Voeding of een gelijkwaardige cursus gevolgd en wil jij je verder specialiseren om sporters optimale voedingsbegeleiding te kunnen bieden? Deze cursus vindt plaats onder leiding van sportdiëtisten uit ons docententeam.
Cursus Sportvoeding thuisstudie Wellness Academie.
In deze cursus sportvoeding leer je om voor elk individu passende sportvoedingsadviezen te geven! Leer goed onderbouwd sportvoedingsadvies geven aan alle type sporters! Inhoud Cursus Sportvoeding. In deze cursus sportvoeding gaan we in op de geschiedenis en noodzaak van sportvoeding.
Start2Move Cursus Sport en Voeding.
Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering. Sportvoeding, Supplementen en Doping. Kind en Voeding. Bereken nu je. Cursus Sport en Voeding. Cursus Sport en Voeding. Cursus Sport en Voeding. Cursus Sport en Voeding. % 37 %. Klik hier voor meer informatie over aftrek studiekosten.
Opleiding Sport Voeding En Supplementen, met BGN erkenning!
Wat werkt wel en wat is overbodig? Inhoud van deze cursus. Opstellen van een anamnese. Inspanningsfysiologie en voeding. Voeding voor, tijdens en na inspanning. Specifieke situaties, zoals hoogtestage, jetlag, etc. Supplementen, wat is effectief en wat niet? Afstemming op de persoon en de soort sport. Begeleiden van krachtsporters. Begeleiden van teamsporters. Begeleiden van duursporters. Sportvoeding voor verschillende leeftijden.
Sportvoeding Start de Sportvoeding-opleiding bij AALO AALO opleidingen.
Tijdens de opleiding Sportvoeding leer je meer over sport en voeding en alles wat je moet weten om sporters professioneel te begeleiden. Het maakt niet uit om welke sport het gaat, na de opleiding Sportvoeding weet jij het juiste voedingsadvies te geven.
Opleiding Sportvoeding? Studeer bij CIVAS!
Opleiding Sportvoeding: wat leert u? De opleiding Sportvoeding behandelt allereerst de basis van sportvoeding. Wat is de betekenis van voedingsstoffen voor het lichaam en de prestaties van de sporter? Welke voeding kunt u de sporter voor, tijdens en na een sportinspanning adviseren?
Via welk traject kan ik het beste sport en voedingsdeskundige worden? Springest.
Het waren telkens interessante, praktijkgerichte cursussen die me de nodige kennis gaven om in de praktijk mensen te kunnen begeleiden. Ik kreeg begeleiding van een ervaren docente die oefeningen en opdrachten gebruikte om ook de praktijk te verwerken in de cursus. De schoonheidsschool biedt ook enkele sportcursussen aan zoals sportvoeding.

Contacteer ons